Alarmer

Revolutionerende alarmer

JABLOTRON alarmer er et revolutionerende alarmsystem designet til at sikre dine værdier. Velegnet til såvel private boliger som butikker, kontorer, varehuse, værksteder osv. Systemet kan rapportere om indbrud, brand, nødkald, overfald og andre tekniske alarmløsninger.

Systemet tilbyder også “home automation” (fjernstyring af elektriske apparater, styring af varme, tænde for apparater via bevægelsesdetektorer, døre og vindueskontakter eller fjernbetjening). Enkelt betjening takket været de revolutionerende kontrolpaneler, er JABLOTRON den første alarm som du forstår fra starten uden usikkerhed. Vælg alarmen, der er er udviklet til at blive betjent af mennesker!

JABLOTRON alarmsystemer

JABLOTRON alarmens udseende, er udviklet i samarbejde med topdesignere og har et tidløst design. Oplev et design, der smelter sammen med dit hjem. Kombinationen af en trådfast og trådløs installation, som JABLOTRON alarmen tilbyder, tillader økonomisk overkommelig installation, som samtidigt skåner bygningen.

Udnyt alle fordele ved Jablotrons unikke trådløse teknologi! JABLOTRON 100 beskytter dig ikke kun mod tyveri, men også mod brand, oversvømmelse eller gasudslip m.m. Systemet kan også styre varme, og åbne eller lukke en garageport. Med JABLOTRON får du fuldt udbytte af teknologien.

Alarmsystemer er tilgængelig overalt, takket være den gratis web selvbetjening. Du vil være i stand til at nå dit eller dine JABLOTRON alarmsystemer overalt fra din computer eller smartphone.

Tågekanoner

En tågekanon fra PROTECT er et rigtig godt supplement til din tyverialarm og den er kompatibel med alle de alarmer vi tilbyder.

Når tyven aktiverer alarmen, fortæller den en tågekanon eller flere, at de skal starte. Den intelligente tågekanon kan indstilles til forskellige tider og med eller uden puls afhængig af rummets størrelse. I den tætte sky bliver tyven omgående fuldkommen desorienteret og flygter oftest ad den vej, han kom ind.

Tågen er tør og helt uskadelig

Tågevæsken, som er en blanding af vand og glykol, har et særligt blandingsforhold så tågen fordeler sig hurtigt i hele rummet. Tågen efterlader ingen fugtighed og denne form for tyverisikring er helt uskadelig for mennesker, dyr, elektronik og inventar. Det anbefales dog, at man udlufter lokalerne inden for den første time efter en aktiveret tågekanon.

Find os

Nybohusvej 6, 5250 Odense SV

Ring op

Send en email